Din Hundehvalp

Her kan du få hjælp og inspiration til hvordan du får succes med din hundehvalp

Får du snart en ny hundehvalp i huset – måske den allerede er flytte ind.

Som ny hvalpeejere er der mange spørgsmål, der dukker op i løbet af den første lange tid med med hvalpen.

Her, kan du blandt andet få hjælp til:

  • Hvordan for jeg hvalpen renlig?
  • Hvordan undgår jeg den trækker i snoren når jeg går tur med den?
  • Min Hundehvalp vil ikke være alene hjemme – hvad gør jeg?
  • Hvilket foder skal min hundehvalp spise? – og hvor meget skal den have?
  • Hvornår skal min hundehvalpe have voksenfoder?
  • Hjælp … min hundehvalp bider mange ting i stykker.

Dit digitale opslagsværk – hurtig hjælp til dig og din hundehvalp

Jeg har selv haft en del hundehvalpe gennem tiden, og har oplevet de mange frustrationer og følelsen af afmagt, man kan opleve når hundehvalpen, endnu engang har tisset på de ægte tæpper eller bidt i sofaen.

Når man forsøger at gå en lille lufte tur, med en hvalp der trække i snoren, så man får helt ondt i skulderen og armen.

Når man står med en lille hvalp, der kaster op hver gang den skal køre en tur i bilen.

Når man er i tvivl om hvornår ens hvalp kan komme i løbetid.

Det kan jeg måske hjælpe dig med.

Du kan hente min e-bog med mine mest effektive tips til den perfekte start for din hundehvalp, hvor du finder hjælp og inspiration til de mest almindelige ting, som kan være en udfordring i det første års tid med hundehvalp i huset.

Foruden e-bogen, finder du her på siden, tjeklister, guides og uddybende artikler, som kan hjælpe dig til at få en god start med hundehvalp i huset og nyt familiemedlem.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at stille spørgsmålet i Brevkassen. Så forsøger jeg at hjælpe dig så godt jeg kan.

Jeg er hundeejer!

Erik - Dinhundehvalp.dk

Erik – Dinhundehvalp.dk

Min største interesse er hunde og jeg (Erik Aalund) deler rigtig gerne ud af mine erfaringer fra et livslangt liv med hunde og fra mit arbejde med foder og fodring af hunde – og jeg træner aktivt mine hunde (Labradors) til markprøver og jagt.

Hundene er med mig (næsten) altid – på kontoret hele dagen, i bilen på køreture og i sofaen om aftenen.

Sammen med min hustru Lena, driver jeg foderfirmaet Gilpa og er i en daglig tæt kontakt med kunder og andre hundeejere. Jeg rådgiver om foder og fodring – samt om andre spørgsmål relateret til livet med hund.

Jeg har udgivet e-bogen Effektive tips til en perfekt start med din hundehvalp og skriver nyhedsmails til DinHundeHvalp og til vores foderfirma Gilpa, foruden artikler til til DinHundeHvalp’s og Gilpa’s Blog – om alt hvad der vedrører hunde.

I 2015 lancerede Lena og jeg vores eget hundefodermærke, First Buddy, som foruden det danske marked, også sælges i Schweiz. First Buddy blev i øvrigt opkaldt efter min første jagthund og tro følger gennem mange år – labrador’en Buddy.

Udover vores eget hundefodermærke First Buddy, har vi eneforhandling i Danmark af mærkerne Sportsman’s Pride, Fromm Family, Gilpa, Dr. John og Arkwrights – som jeg importerer direkte fra de europæiske producenter.

Til dig

– har jeg skrevet e-bogen og en række artikler om det at have en ny hundehvalp i familien. Du kan få hjælp til grundtræningen, alene hjemme, ødelagte sko og sofaer og meget andet.

Velkommen til..